WAT BIEDEN WIJ AAN

BEHANDELINGEN

We kunnen voor iedereen een mooie oplossing maken en u zo uw stralende lach en goed kauwvermogen teruggeven. Dat doen we met een brede waaier aan behandelingen:

BEHANDELINGEN

PREVENTIEVE ZORGEN

Wij hechten veel belang aan een goede mondgezondheid en mondhygiëne. Een gezonde mond legt immers een basis voor een gezond lichaam en duurzame tandrestauraties. Daarom beginnen we steeds met een grondige reiniging en leren we u de juiste poetstechniek aan.

Indien het parodontium (dit is het steunweefsel rondom de tand, bestaande uit het bot, het tandvlees en het parodontale ligament) reeds aangetast is, gaan we over tot een parodontale behandeling om zo terug een gezonde mond te verkrijgen.

BEHANDELINGEN

Conserverende zorgen

Wanneer er door cariës (gaatjes) tandweefsel verloren is gegaan, herstellen we dit steeds met witte vullingen. Bij meer uitgebreide restauraties kan een porseleinen vulling, een inlay of een overlay vervaardigd worden.

Bij gebitsslijtage voorzien we een oplossing op maat en bezorgen u zo, dankzij de nieuwste technieken, weer een stralende lach.

BEHANDELINGEN

Esthetisch-restauratieve zorgen

Met Bleaching geven we u wittere tanden. Facing of veneer gaat een stap verder. Hierbij wordt een porseleinen of composiet schildje over de tand geplaatst. Zo kunnen we niet enkel de kleur maar eventueel ook de vorm en stand van de tand veranderen.

Soms moeten we een tand opnieuw opbouwen. Hiervoor gebruiken we porceleinen onlay wanneer er veel tandmateriaal verloren is gegaan en we toch de rest van het tandweefsel willen behouden. Een kroon is dan weer een kapje dat bestaat uit porselein en dat precies over de afgeslepen tand past.

BEHANDELINGEN

Prothetische zorgen

Indien één of meerder tanden verloren zijn, kunnen we met behulp van een losse of vaste prothese het kauwvermogen herstellen. Dit gebeurt al dan niet met behulp van implantaten ter vervanging van de wortels van een tand.

TANDARTSPRAKTIJK

LUTGART GABRIËLS

  • Ten Boomgaard 23B
  • 8200 Sint-Michiels (Brugge)
  • Tel 050 39 10 71
  • Wachtdienst 09 033 99 69
  • Uw route naar de praktijk via Google Maps

VOLG ONS OP
FACEBOOK

© LUTGART GABRIËLS - Algemene Informatie - Privacy - website by URUKU